16.4 C
Raseiniai
2024 / 05 / 16

Astrologinė prognozė balandžio 14-ajai, sekmadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Jūsų dėmesio, šilumos labai laukia artimieji, vaikai. Derėtų bent šiek tiek atskleisti savo rūpestingumą, antraip galimi nesusipratimai, nuoskaudos. Tinkamai elkitės su buitine technika.

- Reklama -

JAUTIS. Šiandien nepraleiskite progos pabendrauti su žmonėmis, kurie gali jums duoti vertingų patarimų. Jeigu įmanoma, pailsėkite nuo protinio darbo. Atsargiai kelyje.

DVYNIAI. Šiandien lengvai laimėsite žmonių simpatijas bei dėmesį. Sužinosite kažką intriguojamo. Tačiau šis tas gali susikomplikuoti. Nesivelkite į intrigas, konfliktines situacijas.

VĖŽYS. Šiandien gali sumažėti jūsų emocinė savikontrolė, todėl svarbu rinktis kuo ramesnę aplinką ir taikesnę draugiją. Kol kas nežadėkite kokios nors naudos ar meilės bei patys to nereikalaukite. Pravartu pasportuoti, kad nuslūgtų emocijos.

LIŪTAS. Regis, šiandien pajusite keistą nuovargį, dėl to subjurs nuotaika, bus ne taip malonu bendrauti. Jeigu įmanoma, venkite susibūrimų ir daugiau laiko skirkite poilsiui, pabūkite vienumoje.

MERGELĖ. Regis, neišvengsite aktyvaus bendravimo su artimos aplinkos žmonėmis. Gali būti, kad kažkas prašys paskolinti pinigų arba daiktą, įrankį, o jūs to daryti visiškai nenorite. Tokiu atveju bus nejauku.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Jūsų pasitikėjimas savimi, komunikabilumas gerai nuteiks aplinkinius. Kita vertus, nebūsite sąžiningi ir ištikimi. To paties galite tikėtis ir iš antrosios pusės.

SKORPIONAS. Semte semsite nekasdieniškus įspūdžius, jei esate išvykę, dalyvaujate konferencijoje, renginyje ar pan. Būsite kritiški kitų žmonių išvaizdai, stiliui, manieroms. Nenustebkite, kad kitus įžeidę ir patys būsite įžeisti.

ŠAULYS. Galimos emocinės nuoskaudos, nepasitenkinimas seksualine ar finansine situacija. Galbūt norėsis viską iš esmės keisti. Verčiau šiuo klausimu neskubėtumėte.

OŽIARAGIS. Šiandieną galite pastebėti didesnį aplinkinių susidomėjimą jumis. Galbūt pavyks sublizgėti asmeniniais privalumais. Kita vertus, jūsų konkurentai tuo nesidžiaugs. Galimi nemalonūs netikėtumai.

VANDENIS. Regis, nesėdėsite rankų sudėję, tačiau savo energiją eikvosite ne savaitgalio linksmybėms. Veikiausiai skubėsite įveikti kai kuriuos ūkinius rūpesčius ir pasiruošti artėjančiai darbo savaitei.

ŽUVYS. Į jūsų šiandieninius planus įtrauktos pramogos, meilės pasimatymai nebūtinai realizuosis pagal sumanytą scenarijų. Galimi neplanuoti pokyčiai. Galbūt pasireikš netikėtas sveikatos sutrikimas jums arba vaikams.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Vanduo: kuo jis padeda apsinuodijimų ar nusideginimų atvejais?

Nusideginimai gaminant maistą arba apsinuodijimai neaiškios kilmės produktais gali nutikti bet kam, todėl labai svarbu žinoti, kokie turėtų būti pirmieji žingsniai ištikus nelaimei. Ekspertai...

Maisto ekspertė atskleidžia 5 balandėlių gamybos gudrybes

Atšalus orams vis dažniau norisi pastumti į šalį egzotiškus patiekalus ir sočiai pavalgyti šilto, paprasto, naminio maisto. Tokio, kokį sekmadieniais gamindavo mama ar močiutė....

Gitanas Nausėda pasirašė 2020 metų biudžetą

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda penktadienį pasirašė praėjusią savaitę Seime priimtą 2020 metų biudžetą ir lydinčiuosius jo įstatymus. Šalies vadovo vertinimu, kitų metų biudžetas atitinka...

Savivaldybės gyventojai viskas apie socialinės paramos išmokas ras vienoje vietoje

Skirtingais gyvenimo atvejais valstybė teikia šalies gyventojams socialinę paramą ir socialines paslaugas. Socialinės apsaugos ir darbo ministerija primena, kad visą naujausią informaciją apie tai...

Ligonių kasos pradėjo gyventojus aptarnauti gyvai

Švelnėjant karantino sąlygoms, nuo birželio 1-osios gyventojams vėl duris atvėrė ligonių kasų gyventojų aptarnavimo skyriai. Paslaugos juose teikiamos tik su išankstine registracija, atvykus be jos, – gyventojai gali būti įleidžiami, jei tuo metu nebus...

Raseinių rajone, Šilininkų kaime neteisėtai iškirstas miškas

Tarp kovo 10 d. ir kovo 31 d. Raseinių rajone, Šilininkų kaime, vyro, gimusio 1956 m., miške neteisėtai iškirsta ir pagrobta apie 16 kub. m. įvairių medžių. Turtinė žala - 600 eurų. Geras laisvalaikis - Geras...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS