14.3 C
Raseiniai
2024 / 09 / 19

Astrologinė prognozė birželio 19-ajai, trečiadieniui

Ar jau skaitėte?

AVINAS. Aktualūs gali būti mokesčių, draudimo, investicijų, alimentų klausimai. Staiga užsimezgęs ar atsinaujinęs ryšys suteiks naujų galimybių draugystei arba dalykiniams tikslams. Kita vertus, nesitikėkite ką nors gauti už dyką.

- Reklama -

JAUTIS. Norint kai ką taikiai išsiaiškinti, objektyviai suvokti, jums gali prireikti tarpininkų pagalbos arba geranoriškai nusiteikusių žmonių patarimų. Kita vertus, suinteresuotus asmenis glumins jūsų keisti minčių šuoliai, nenuoseklumas.

DVYNIAI. Regis, labiau nei paprastai rūpinsitės savo ir aplinkinių sveikata, sveika mityba, švara, higiena, grožiu. Saugokitės traumų, venkite aplaidumo ir nesąžiningų manipuliacijų, darbų saugos taisyklių pažeidinėjimo.

VĖŽYS. Trokšite jaudinamų įspūdžių, romantikos. Regis, dėmesio ir pažadų iš jūsų sulauks jums svarbūs žmonės. Tačiau nelengva bus darbe, stigs energijos padidėjusiam darbo krūviui. Galbūt nerimausite ir dėl numatomos kelionės.

LIŪTAS. Trumpalaikiai ir įprastiniai darbai šiandien turėtų pavykti neblogai. Kita vertus, mėginsite aprėpti daugiau, nei pajėgiate, tuo pat metu uoliai rūpindamiesi ir šeima, namų ūkiu. Galite pajusti nuovargį, keistą silpnumą.

MERGELĖ. Galite gauti žinią aktualią jums arba artimam žmogui, galbūt susijusią su studijomis, teisinėmis peripetijomis, užsieniu. Ji sukels jaudulio ir aibę klausimų. Saugokite sveikatą, nepersidirbkite ir nebūkite patiklūs.

- Reklama -

SVARSTYKLĖS. Būsite nusiteikę tvarkyti nuosavybės, nuomos, komercinius reikalus. Tikriausiai ieškosite galimybių nesunkiai pralobti arba tokia galimybė bus reali, tačiau ims slysti iš rankų. Galite patirti abejotinų gundymų.

SKORPIONAS. Būkite apdairūs ir pareigingi. Galbūt tuomet pajudės į priekį reikalai, susiję su įstrigusiais darbais ar biurokratinėmis operacijomis. Visgi bus nelengva. Keistų įtarimų, nepasitikėjimo gali sukelti artimas žmogus. Vargins konkurencija.

ŠAULYS. Tikriausiai atsiras konfidencialių reikalų, kuriuos turėsite tvarkyti labai apdairiai. Lengva įsivelti į intrigas, aferas. Gresia apsinuodijimas svaigalais, nekokybišku maistu. Itin atsargiai elkitės vandens telkiniuose. 

OŽIARAGIS. Noriai bendrausite ir neblogai sutarsite su aplinkiniais. Visgi draugystė ir meilė gali sukelti keistų abejonių, nerimo. Verčiau neišplepėkite jums patikėtų paslapčių, net jei tai būtų vaikų paslaptys.

VANDENIS. Darbe jums turėtų sektis, tačiau apčiuopiami rezultatai arba atpildas neskubės. Gali būti, kad norint išsireikalauti tai, ką užsidirbote, teks pabūti neįprastai įkyriems ir atkakliems.

ŽUVYS. Nejučia galite susižavėti paslaptingu asmeniu arba keistomis idėjomis. Arba patys darysite įspūdį aplinkiniams savo keistumais. Regis, mintys suksis apie kelionę, naują karjerą. Atsargiai prie vandens telkinių. Labai rizikinga svaigintis, rizikuoti.

Geros dienos!
Karolina Konopackienė (ELTA)

TOP naujienos

Raseinių rajone atvira liepsna degė grūdų džiovykla

Raseinių rajone užsiliepsnojo grūdų džiovykla, praneša Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD). PAGD duomenimis, naktį 0.03 val. gautas Gautas PK pranešimas, kad Raseiniu r. Viduklės...

Paskelbtas naujas šalių, iš kurių galima atvykti, sąrašas

Paskelbtas birželio 8-14 d. galiosiantis sąrašas valstybių, iš kurių atvykti leidžiama, ir iš kurių  atvykusieji privalo izoliuotis. Taip pat nustatyta, kad, atsižvelgiant į didelį...

Į gimtąją mokyklą grįžęs mokytojauti T. Laurinaitis laužo mitus apie mokytojo darbą

Biologijos mokslus universitete pradėjęs studijuoti Tedas Laurinaitis vos po poros metų grįžo į savo gimtąją mokyklą – derindamas darbą su studijomis, Vilniau rajono Pagirių...

Astrologinė prognozė kitai savaitei, lapkričio 20–26 dienoms

AVINAS Savaitės pradžioje labiau seksis darbuotis vienumoje, individualiai nei su komanda. Visgi prireikus pasitelkite į pagalbą patikimus asmenis, užuot pasikliovę akla sėkme. Laisvalaikį skirkite ramimi...

Susietoji parama už gyvulius bus didesnė

Mėsinių galvijų, mėsinių avių, pieninių veislių bulių ir pieninių ožkų laikytojai netrukus sulauks padidėjusios susietosios paramos išmokos. Žemės ūkio ministras Kęstutis Navickas patvirtino 2021 m. susietosios paramos už gyvulius dydžius. Labiausiai – 10 Eur –...

Apsilankymas atsisveikinimo namuose pravirkdė laidos vedėją: šiuolaikinės laidotuvės gali būti jaukios

Artėjant Vėlinėms prisimename ir aplankome tuos, kurių šiandien, deja, šalia mūsų jau nebėra. Mylimų žmonių netektis yra skaudžiausias išgyvenimas, o apie laidotuves nė vienas negalvojame, kol jos neišvengiamas ateina. Laidojimo ceremonijas organizuojantys atsisveikinimo namai...

PORTALO SKAITOMIAUSI

JUMS PARINKTOS NAUJIENOS